הטוסט הזה הוא פשוט עילוי בתקופה האחרונה
מי לא אוהב טוסט?
וכמה זמן צריך תמיד לחכות שיהיה מוכן?
אז הפתרון הכי הכי קל שמצאתי לנכון
ובמיוחד למאותגרים כמוני שלא יודעים להפוך חביתה
כל מה שעליכם לעשות כתוב כאן:
חביתה למחבת
על החביתה הניחו טורטיה
הטורטיה נדבקת לחביתה ואחרי כמה רגעים ממש קל להפוך את החביתה יחד עם הטורטיה
עכשיו כאשר הטורטיה פונה לצד של המחבת והחביתה לצד שלכן
מניחים פרוסת גבינה צהובה, אפשר להשתדרג ולהוסיף בולגרית. זיתים, קטשפו וכו.
נותנים כמה רגעים לגבינה להיות נמסה.
סוגרים את הטורטיה לחצי.
הופכים לשני הצדדים
אוכלים – לפחות 3 כאלה ! כי זה פשוט מושלם !
ת-ה-נ-ו !!


