האלפחורס המשפחתיים שלנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

Sharing is carring

אם טעמתם כאלה אני צנצנת!

אני כמעט בטוחה שאין אלפחורס ביתיים כאלה מושלמים. רוב האלפחורס שטעמתי בהכנה ביתית תמיד איכשהו בתחושת של חנק קלילה.

אז זהו. שכאן זה לא המצב.

והאלפחורס האלה נמסים בפה כמו רוב המתכונים של אמא שלי. 

הם פשוט אסון אמיתי כי ממש קשה להפסיק לאכול אותם

והכי כיף שהם סופר סופר קלים להכנה.

המתכון:

200 גרם מחמאה

120 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים

לערבב את המאסה הראשונה בוו גיטרה , כמובן שאפשר גם ידני.

שלב שני:

240 גרם קורנפלור

160 גרם קמח רגיל

2 גרם סודה לשתיה

8 גרם אבקת אפיה

מנפים יחד את כל היבשים ומוסיפים למסה הרטובה בתנועות קיפול.

מהבצק חורצים עיגולים מומלץ בקוטר 4. ואופים למשך 8 דקות על 180 מעלות. הצבע של הבצק צריך להיות לבן ועדין.

מומלץ לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה מהסיבה שהוא מאוד עדין ונוטה להתפרק – לראות את התהליך אפשר לראות כאן בתיקייה האינטסגרם שלי

אל תשכחו לשתף אותי אם הכנתן! כולם פה ישמחו 

@einav_bandana

כותבת את הכמויות גם למי שלא אוהבת לעבוד עם משקל

3/4 כוס אבקת סוכר

3 חלמונים

1 וחצי כוסות קונרפלור

1 כוס קמח

כפית שטוחה סודה לשתיה

1 שקית אבקת אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

49 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *