באופן מפתיע עוד מתכון של שנים בבית של אמא שלי וגם הוא טבעוני !
הסהרונים האלה מדדהימים קלים ואני חושבת שאין פעם שהצנצנת שלהן בבית של ההורים שלי ריקה. אמא שלי מכינה אותם על בסיס קבוע ולא סתם – הם פשוט מעולים!
המצרכים:
200 גרם נטורינה או מחמאה
חצי כוס אבקת סוכר
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
כוס שקדים טחונים
2.5 כוסות קמח
אופן ההכנה:
נטורינה בטמפרטורת החדר, מוסיפים את אבקת הסוכר והשקדים. ואז את השמן והמים. לבסוף את הקמח.
אם התערובת עוד דביקה אפשר להוסיף עוד קצת.
יוצרים סהרונים כמו בתמונה
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
למשך 15 דקות עד 20 דקות גג.
מומלץ כמו תמיד בביתנו – לקרר על רשת.
תהנו ואל תקללו אותי הרבה.(-: הן ממכרות