סהרוני שקדים של שולה – שנים שזאת העוגיה הכי אהובה בבית הורי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

Sharing is carring

באופן מפתיע עוד מתכון של שנים בבית של אמא שלי וגם הוא טבעוני !

הסהרונים האלה מדדהימים קלים ואני חושבת שאין פעם שהצנצנת שלהן בבית של ההורים שלי ריקה. אמא שלי מכינה אותם על בסיס קבוע ולא סתם – הם פשוט מעולים!

המצרכים:

200 גרם נטורינה או מחמאה

חצי כוס אבקת סוכר

רבע כוס שמן

רבע כוס מים

כוס שקדים טחונים

2.5 כוסות קמח

 

אופן ההכנה:

נטורינה בטמפרטורת החדר, מוסיפים את אבקת הסוכר והשקדים. ואז את השמן והמים. לבסוף את הקמח.

אם התערובת עוד דביקה אפשר להוסיף עוד קצת.

יוצרים סהרונים כמו בתמונה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות

למשך 15 דקות עד 20 דקות גג.

מומלץ כמו תמיד בביתנו – לקרר על רשת.

תהנו ואל תקללו אותי הרבה.(-: הן ממכרות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *