עוגת תפוזים של שולה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

Sharing is carring

תפוזים של שולה

4 ביצים

2 כוסות סוכר

כוס מיץ תפוזים סחוט

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח ואבקת אפיה

 

מערבלים את הביצים והסוכר יחד

אחריהם מוסיפים את הנוזלים – שמן ומיץ ולבסוף את הקמח.

מערבבים היטב

תנור 180 מעלות 35-40 דק

 

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *