עוגת תפוחים מהירה

Sharing is carring

עוגת תפוחים שאני הכי אוהבת

טוב אמאלללה זאת פשוט העוגה הכי אהובה עלי.

כל שבת בבוקר אמא שלי היתה מכינה אותה והיא פשוט קלה וטעימה ברמות שאי אפשר להסביר

מצרכים

4 תפוחים 

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

2 כפות סוכר חום דמררה

2 כוסות קמח תופח

כוס שמן

כפית קינמון

קורט מלח

הכנה-

את התפוחים חותכים לקוביות קטנות ומערבבים יחד עם הסוכר החום.

במערבל –

ביצים וסוכר יחד

ואליהם מוסיפים את שאר המצרכים

מאחדים את 2 התערובות יחד.

אפשר להוסיף גם צימוקים או אגוזים למי שאוהב

לתנור על 180 מעלות

35-40 דקות

אל תשכחו לספר לי אם אהבתן.

נשיקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *