עוגת תפוחים שאני הכי אוהבת
טוב אמאלללה זאת פשוט העוגה הכי אהובה עלי.
כל שבת בבוקר אמא שלי היתה מכינה אותה והיא פשוט קלה וטעימה ברמות שאי אפשר להסביר
מצרכים
4 תפוחים
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 כפות סוכר חום דמררה
2 כוסות קמח תופח
כוס שמן
כפית קינמון
קורט מלח
הכנה-
את התפוחים חותכים לקוביות קטנות ומערבבים יחד עם הסוכר החום.
במערבל –
ביצים וסוכר יחד
ואליהם מוסיפים את שאר המצרכים
מאחדים את 2 התערובות יחד.
אפשר להוסיף גם צימוקים או אגוזים למי שאוהב
לתנור על 180 מעלות
35-40 דקות
אל תשכחו לספר לי אם אהבתן.
נשיקות