קוואקר טבעוניות מ פ ח י ד ו ת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

Sharing is carring

בחיים שלי לא חשבתי שאני אמציא מתכון.

אבל וואלה ראיתי כמה סרטונים לאחרונה של עוגיות קוואקר פשוט עמדתי לנסות אותם, מכל אחד לקחתי משהו אחר עד שהיה נראה לי מתכון מושלם.

מעולם לא אכלתי או הכנתי עוגיית קוואקר למען האמת וזה ממש קרא לי.

מה שבטוח באחד מהנסיונות שלי חשבתי על זה שבדוק אפשר לעשות אותן טבעונייות.. אז טלפון אחד לאח שלי פתר את הבעייה והוא מיד הסביר לי איך כדאי להחליף את הביצה ומה בדיוק יתאים למתכון.

 

תקשיבו – הן מושלמות באמת עוגיות סופר טעימות, משביעות, וקלות קלות קלות. קערה אחת כמו שאני אוהבת בלי הרבה בלאגן. 2 ידיים תיק תק – ולתנור.

 

כל מה שתצטרכו :

1.5 כוס קוואקר

3/4 כוס סוכר חום

חצי כפית קינמון

חצי כפית מלח

חצי שקית אבקת אפיה

כוס קמח מלא

1/2 כוס שמן קוקוס

כפית תמצית וניל

בננה אחת מעוכה

3 כפות חמאה בוטנים.

את חמאת הבוטנים פותחים בעזרת מים, ומערבל ידני. 2 כפות על כף זה היחס. תערבבו טוב טוב עד שהחמאת בוטנים יותר נוזלית ונראית כמו עיסה נעימה יותר שהגיוני לעבוד איתה

 

תוסיפו את החמאת בוטנים לתוך כל הקערה. תתחילו ללוש טוב טוב ולאחד את המסה.

 

לבסוף כוס וחצי פצפוצי שוקולד צ'יפס 

מושלם להוסיף לזה גם חמוציות!!!!

שהכל מעורבב יחד- לוקחים עיגולים לפי הגודל שאתם אוהבים מועכים אותם לעוגיה קצת שמנמנה מכניסים לתנור ל 180 מעלות 20 דקות או עד שהן מוכנות 

 

אוכלים ונהננים!

ספרו לי אם הכנתן!!

@Einav_bandana

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *