תמרים ונהנהים – עוגיות תמרים ממכרות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

Sharing is carring

אוי אוי אוי אין איךךךךךך תשנאו אותי.

אני לא יכולה להסביר לכם כמה העוגיות האלה מדהימות. שאמא שלי היתה מכינה אותם הייתי פשוט מתרגשת אמיתי. ועד היום שאני יודעת שהם מחכות בקופסא כל פעם שאני מגיעה אליהם לבית הטעם שלהן בפה כבר תוקף אותי עוד לפני שהגעתי.

אז ככה מה תצטרכו:

300 גרם מחמאה (או נטורינה)

*אמא שלי שונאת את הטעם של החמאה וגם אני (-: אז אתן יכולות לנסות עם חמאה אבל אני לא יודעת להגיד אם זה יהיה מושלם כמו שלה.

חצי כוס סוכר

חצי כוס שמנת מתוקה ( אפשר להמיר אותה לקרם קוקוס ולהפוך את העוגיות לטבעוניות, במידה ותשתמשו בנטורינה כמובן.)

4 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

ללוש הכל הכל עד שהבצק אחיד נעים ורך.

מכניסים למקרר לחצי שעה מנוחה.

מחלקים את הבצק ל 6 חלקים כמעט שווים

מתחילים להכין את העוגיה, מרדדים חתיכת בצק מורחים עליה ממרח תמרים ( כמובן שאפשר להוסיף אגוזים או להחליף לשוקולד)

מקפלים ל 3 ומניחים את התפר העליון כלפי מטה.

הראתי במדויק בסרטון את הקיפול האידיאלי אפשר להכנס לכאן 

ממשיכים להכין את כל הרולדות.

מכניסים לתנור ל180 מעלות 10 דקות

מוציאים מהתנור וישיר מעבירים למשטח עץ וישר חותכים לחתיכות בעזרת סכין משוננת

אחרי זה מפזרים אבקת סוכר

ומומלץ לצנן על רשת למניעת רטיבות

אם הכנתם תייגו אותי אשמח לשמוע

@einav_bandana

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *